Αγορά ηλιακού θερμοσίφωνα

Ηλιακός θερμοσίφωνας

Η αγορά ηλιακού θερμοσίφωνα περνάει όλο και περισσότερο από το μυαλό σου ακούγοντας γνωστούς και φίλους να έχουν προβεί στην εγκατάσταση ηλιακού θερμοσόφωνα στον χώρο τους απολαμβάνοντας το ζεστό νερό που τους παρέχει η συγκεκριμένη συσκευή.

Η εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα αποτελεί μια επένδυση με πολλαπλά οφέλη. Η αγορά ηλιακού θερμοσίφωνα μπορεί να σου γλυτώσει πολλά χρήματα κάθε μήνα από το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος και να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος μιας και θα αξιοποιείς την ηλιακή ενέργεια για το ζεστό νερό. Πριν προβείς όμως στην αγορά ηλιακού θερμοσίφωνα ποια τα κύρια κριτήρια για να επιλέξεις τον κατάλληλο ηλιακό θερμοσίφωνα για τις δικές σου ανάγκες;

Η εταιρεία Χαριζόπουλος με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενέργειας και των ηλιακών θερμοσιφώνων σου παραθέτει παρακάτω τα βασικά κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψιν.

Μέγεθος δοχείου θέρμανσης Boiler

Ανάλογα με τον αριθμό μελών της οικογένειας καθορίζεται και η ανάγκη για κατανάλωση ζεστού νερού σε ένα νοικοκυριό. Μια τετραμελής οικογένεια όπως είναι φυσικό χρειάζεται επαρκές μέγεθος boiler για να μπορεί να απολαύσει το ζεστό νερό που θα της παρέχει ο ηλιακός θερμοσίφωνας. Συνήθως απαιτείται ένα boiler χωρητικότητας 160 ή 200 L.

Ηλιακοί συλλέκτες

Οι ηλιακοί συλλέκτες ενός ηλιακού θερμοσίφωνα αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα μέρη του καθώς από αυτούς εξαρτάται πόση ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να απορροφηθεί. Οι επιλεκτικοί συλλέκτες έχουν υψηλότερη απόδοση σε σύγκριση με τους χάλκινους. Ακόμη, οι ηλιακοί συλλέκτες με επικάλυψη τιτανίου μπορούν να παρέχουν ζεστό νερό και τις συννεφιασμένες ημέρες του χρόνου.

Διπλής ή Τριπλής ενέργειας

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες Διπλής ενέργειας έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν είτε μέσω του ήλιου ή μέσω του ηλεκτρικού ρεύματος. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες Τριπλής ενέργειας έχουν τη δυνατότητα πέρα από τον ήλιο και το ηλεκτρικό ρεύμα να λειτουργήσουν σε συνδυασμό και με το σύστημα κεντρικής θέρμανσης.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν σημαντικά χαρακτηριστικά, τα οποία πρέπει να ληφθούν υπόψιν κατά την αγορά ηλιακού θερμοσίφωνα. Στο κεντρικό μας κατάστημα στο Χαλάνδρι, στα Βόρεια Προάστια θα βρεις σε προσφορά τον ηλιακό θερμοσίφωνα SONNE Glass διπλής ενέργειας 160 L με επιλεκτικό συλλέκτη 2.4 τ.μ. στην μοναδική τιμή των 590 € (συμπ. Φ.Π.Α.) όπως και ό,τι χρειάζεται κάποιος από εξαρτήματα και μονώσεις για την σύνδεση του ηλιακού θερμοσίφωνα στο χώρο του.

Oι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας μπορούν να αναλάβουν για σένα την τοποθέτηση και την εγκατάσταση του ηλιακού θερμοσίφωνα. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στην εγκατάσταση και σύνδεση ηλιακού θερμοσίφωνα και είναι έτοιμοι σε καθημερινή βάση, να αναλάβουν την εργασία που χρειάζεσαι, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Σε εμάς θα βρεις ακόμα μεγάλη ποικιλία σε υδραυλικά είδηυδραυλικά υλικάείδη θέρμανσηςείδη υγιεινήςεργαλεία, εξαρτήματα μπάνιουμπαταρίες μπάνιου και είδη κήπου. Βρισκόμαστε δίπλα στον πελάτη για κάθε υδραυλική βλάβη που θα αντιμετωπίσει με γνώμονα τις δικές σου ανάγκες.

Λάβε οδηγίες προς το κατάστημα