Υδραυλικός επιδιορθώνει τον λέβητα νερού

Η επιβράβευσή μας στον επαγγελματία υδραυλικό

Είσαι επαγγελματίας υδραυλικός που αναζητάς στην καθημερινότητά σου ποιοτικά προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς; Είσαι και από εκείνους που τους αρέσει η επιβράβευση στις αγορές τους;

Τότε με το μοναδικό προνόμιο που σου προσφέρει η εταιρεία Χαριζόπουλος σίγουρα θα κολλήσεις για τα καλά. Επισκέψου το κατάστημά μας στο Χαλάνδρι, στην Εθνικής Αντιστάσεως 19 και εμείς θα σε επιβραβεύσουμε με πραγματική επιστροφή χρημάτων για τις αγορές σου.

Πως θα μπορέσεις να λάβεις την ειδική αυτή προσφορά*; Απλά χρειάζεται να ψωνίσεις από εμάς προϊόντα αξίας 100 € εντός του μήνα και η εταιρεία Χαριζόπουλος θα σου επιστρέψει 5 € από την αξία των αγορών σου. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο πόσες θα φορές θα ψωνίσεις από το κατάστημά μας, αρκεί να συμπληρώσεις συνολική αξία αγορών 100 € εντός του μήνα. Αν καταφέρεις να ψωνίσεις παραπάνω, τότε θα επιβραβευτείς και παραπάνω. Για παράδειγμα, αν πραγματοποιήσεις αγορές αξίας 200 € εντός του μήνα, τότε η επιστροφή θα είναι 10 € (5 € + 5 €) κ.ο.κ.. Όσο περισσότερο ψωνίζεις, τόσο περισσότερο κερδίζεις.

Συνέχισε να κάνεις αυτό που έκανες πάντα και σε εμάς θα λαμβάνεις επιβράβευση με επιστροφή χρημάτων. Τι πιο όμορφο από το να σε επιβραβεύουν για τις αγορές σου άμεσα, γρήγορα και απλά; Εσύ ακόμα να επισκεφτείς το κατάστημά μας;

Λάβε οδηγίες προς το κατάστημα

*H προσφορά ισχύει για έναν ημερολογιακό μήνα. Για παράδειγμα, για τις αγορές που πραγματοποιήθηκαν από το κατάστημά μας μέσα στον Απρίλιο, θα πρέπει να έχει συγκεντρωθεί ποσό αγορών 100 € για να λάβεις την επιστροφή των 5 €. Δεν μεταφέρονται αγορές τον επόμενο μήνα. Αν δεν έχει συγκεντρωθεί το πόσο εντός του μήνα, τότε το ποσό μηδενίζει και δε μεταφέρεται τον επόμενο μήνα.