Εταιρεία Χαριζόπουλος - Κεντρικό κατάστημα

Λίγα λόγια για την εταιρεία Χαριζόπουλος

Εδώ και πάνω από 10 έτη η εταιρεία Χαριζόπουλος βρίσκεται δίπλα στον πελάτη για να δώσει άμεσες και αξιόπιστες λύσεις στον τομέα της θέρμανσης, του κλιματισμού, του φυσικού αερίου, των υδραυλικών, των ηλιακών συστημάτων και των ειδών υγιεινής.

Η στρατηγική της εταιρείας μας εστιάζεται στις ποιοτικές υπηρεσίες και στην ευρεία γκάμα προϊόντων που προσφέρει τόσο στον ιδιώτη καταναλωτή όσο και στον επαγγελματία υδραυλικό. Με γνώμονα την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη, βρισκόμαστε δίπλα σου σε όλα τα στάδια της εργασίας τόσο κατά τη διάρκεια αυτής όσο και αφότου ολοκληρωθεί. Με προσωποκεντρική αντιμετώπιση και προσαρμογή των υπηρεσιών ανάλογα με την κάθε περίπτωση, η ικανοποίησή σου αποτελεί για την εταιρεία μας αυτοσκοπό. Στο κεντρικό μας κατάστημα στην Εθνικής Αντιστάσεως 19, στο Χαλάνδρι εκτός των υπηρεσιών που διαθέτει, θα βρεις και χιλιάδες κωδικούς επώνυμων εμπορευμάτων με εγγυημένη και επώνυμη ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς από τους πιο γνωστούς οίκους παγκοσμίως.

Το άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μας αποτελούμενο από επαγγελματίες που έχουν αποφοιτήσει από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.) διαθέτει εμπειρία σειράς ετών στον τομέα της ενέργειας και των υδραυλικών. Στέκεται πάντα δίπλα σου, με γνώμονα εσένα, ώστε να σου προτείνει προσωποποιημένες λύσεις για τον προσωπικό ή επαγγελματικό σου χώρο. Η εμπειρία μας, ο επαγγελματισμός μας και οι ανταγωνιστικές τιμές αποτελούν το τρίπτυχο που έχει θέσει την εταιρεία μας ψηλά στη συνείδηση τόσο του καταναλωτή όσο και του επαγγελματία και με γνώμονα τα στοιχεία αυτά πορευόμαστε στο παρόν και στο μέλλον.

Με γνώμονα εσένα για να σου προσφέρουμε πάντα τη βέλτιστη λύση

Εταιρεία Χαριζόπουλος

Λάβε οδηγίες προς το κατάστημα