Φυσικό Αέριο

Φυσικό Αέριο

Η εγκατάσταση φυσικού αερίου είναι από τους βασικούς τομείς δραστηριότητας της εταιρείας μας. Η εταιρεία Χαριζόπουλος έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες εργασίες για εγκατάσταση φυσικού αερίου σε πολυκατοικίες ή διαμερίσματα και κατέχει την κορυφή στη συνείδηση του καταναλωτή αναφορικά με την επιλογή της θέρμανσης για τον προσωπικό του χώρο.

Τα τελευταία έτη, το φυσικό αέριο επιλέγεται από ολοένα και περισσότερες οικίες, ακόμα και από διαμερίσματα σε πολυκατοικίες. Κοινός παρανομαστής στην απόφαση των καταναλωτών ώστε να στραφούν στο φυσικό αέριο αποτελεί η εξοικονόμηση ενέργειας και κατ’ επέκταση χρημάτων.

Η μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας μας έχει σαν αποτέλεσμα να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις για οικιακές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις θέρμανσης με αξιόπιστα και πιστοποιημένα προϊόντα των μεγαλύτερων εργοστασίων παγκοσμίως. Όντας απόφοιτοι του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.) διαθέτουμε τεχνογνωσία, εξειδίκευση και προσφέρουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη, συντάσσοντας ειδικές μηχανολογικές μελέτες σε κάθε χώρο, διαπιστώνοντας τις ιδιαιτερότητές του και προτείνοντας ανά περίπτωση τη βέλτιστη δυνατή λύση.

Ο Χαριζόπουλος θα φροντίσει για την ασφαλή εγκατάσταση θέρμανσης στο χώρο σου.

Ποιές υπηρεσίες αναλαμβάνουμε;

  • Τοποθέτηση καυστήρων αερίου
  • Τοποθέτηση επιτοίχιου λέβητα αερίου λέβητα αέριου
  • Αντικατάσταση επιτοίχιου λέβητα αερίου
  • Κατασκευή δικτύων φυσικού αερίου
  • Έλεγχος διαρροών δικτύου φυσικού αερίου
  • Αντικατάσταση διακοπτών
  • Αντικατάσταση αντικραδασμικών συνδέσμων
  • Αντικατάσταση φίλτρων φυσικού αερίου

Γιατί να επιλέξεις τον Χαριζόπουλο για το φυσικό αέριο;

Στην εταιρεία μας, θα βρεις τους πιο εξειδικευμένους επαγγελματίες θέρμανσης ώστε να αναλάβουμε την κεντρική θέρμανση ή την αυτόνομη θέρμανση του προσωπικού χώρου σου με φυσικό αέριο. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας, μπορούμε να αναλάβουμε κάθε εγκατάσταση, αλλά και να σου παρέχουμε τεχνικές συμβουλές για τη φροντίδα του συστήματός σου.

Η ποιότητα των υπηρεσιών και της εργασίας μας αποτελεί εγγύηση για να μας εμπιστευτείς για την εγκατάσταση κεντρικής και αυτόνομης θέρμανσης, χωρίς ενδοιασμούς. Επίσης, αναλαμβάνουμε συντηρήσεις, επισκευές και ό,τι άλλο χρειάζεσαι, για να έχεις την πιο αποδοτική θέρμανση.

Αν χρειάζεσαι εργασία για αυτόνομη θέρμανση ή κεντρική θέρμανση με φυσικό αέριο, ο Χαριζόπουλος στα βόρεια προάστεια είναι η μόνη λύση. Με γνώμονα εσένα για την καλύτερη δυνατή θέρμανση του χώρου σου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς

Λάβε προσφορά τώρα