Είδη Υγιεινής

Είδη Υγιεινής

Τα υδραυλικά και τα είδη υγιεινής αποτελούν κάποιες από τις κύριες δραστηριότητες της εταιρείας Χαριζόπουλος εδώ και πολλά έτη με κύριο στόχο την ικανoποίηση του καταναλωτή. Τόσο η μερική όσο και η ολική ανακαίνιση του μπάνιου αποτελούν εργασίες που μπορεί να διαρκέσουν για αρκετές μέρες. Ολική ανακαίνιση μπάνιου μπορεί να χρειαστείς, ειδικά αν η οικία σου είναι σχετικά παλιά και χρειάζεσαι διαφόρων ειδών υδραυλικές εργασίες. Επίσης, κάποιες εργασίες αποσκοπούν και στη βελτίωση της αισθητικής και θεωρούνται εξίσου σημαντικές.

Το πλέον σημαντικό ωστόσο σε μια τόσο περίπλοκη δουλειά είναι η προσεκτική επιλογή εξειδικευμένου συνεργείου που θα ασχοληθεί με τις συγκεκριμένες εργασίες. Στην εταιρεία μας θα βρεις εξειδικευμένα συνεργεία για ανακαινίσεις μπάνιου, με πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σου δώσουν χρήσιμες προτάσεις και συμβουλές για το χώρο σου και φυσικά να αναλάβουν με ασφάλεια όλες τις απαιτούμενες εργασίες.

Τα τετραγωνικά του μπάνιου που θέλεις να ανακαινίσεις, το αν επιλέξεις μερική ή ολική ανακαίνιση και τα υλικά που θα επιλέξεις για το χώρο σου μεταβάλλουν το κόστος των εργασιών. Αυτό που δε μεταβάλλεται πάντως είναι η ποιότητα των υπηρεσιών μας. Αυτές είναι που μας έχουν καθιερώσει στην κορυφή της συνείδησης των καταναλωτών όταν αναζητούν είδη υγιεινής.

Ποιές υπηρεσίες αναλαμβάνουμε όσον αφορά τα είδη υγιεινής;

  • Αντικατάσταση πλακιδίων μπάνιου
  • Αντικατάσταση πλακιδίων WC
  • Aντικατάσταση μπαταρίας μπανιέρας / νιπτήρα
  • Αντικατάσταση μπανιέρας
  • Αντικατάσταση νιπτήρα
  • Αντικατάσταση λεκάνης
  • Αντικατάσταση καμπίνας
  • Αντικατάσταση αξεσουάρ μπάνιου (χαρτοθήκες, πετσετοκρεμάστρες, σπογγοθήκες, σαπουνοθήκες, κ.α.)
  • Toποθέτηση επίπλων μπάνιου
  • Αντικατάσταση σωληνώσεων ύδρευσης και αποχέτευσης

Γιατί να επιλέξεις τον Χαριζόπουλο για τα είδη υγιεινής;

Στην εταιρεία μας, θα βρεις τους πιο εξειδικευμένους επαγγελματίες ώστε να αναλάβουμε την τοποθέτηση / αντικατάσταση των ειδών υγιεινής. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας, μπορούμε να αναλάβουμε κάθε εγκατάσταση, αλλά και να σου παρέχουμε τεχνικές συμβουλές για τη φροντίδα του συστήματός σου.

Το πιο σημαντικό σε μια εργασία είναι να έχεις καλή επικοινωνία με τον επαγγελματία. Η ανακαίνιση μπάνιου αποτελεί μια πολύπλοκη εργασία, αλλά μπορεί να γίνει εύκολη, όταν βρεις το σωστό συνεργάτη. Στην εταιρεία μας, θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των ανακαινίσεων και προσήλωση στον πελάτη.

Αν χρειάζεσαι ανακαίνιση στο μπάνιο σου, ο Χαριζόπουλος στα βόρεια προάστεια είναι η μόνη λύση. Με γνώμονα εσένα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Μπορείς να λάβεις οδηγίες για το κατάστημά μας στο Χαλάνδρι εδώ ή να λάβεις προσφορά κάνοντας κλικ στο παρακάτω link.

Λάβε προσφορά τώρα