Ηλιακοί Θερμοσίφωνες SONNE σε ΠΡΟΣΦΟΡΑ έως τέλος Δεκεμβρίου 2021!

Προσφορά ηλιακός θερμοσίφωνας

Μοναδική προσφορά από την εταιρεία μας! Ο ηλιακός Θερμοσίφωνας SONNE 120 L, 160 L και 200 L σε μοναδική προσφορά για περιορισμένη περίοδο μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

Η εταιρεία Χαριζόπουλος προσφέρει στους πελάτες της μια μοναδική προσφορά στον ηλιακό θερμοσίφωνα SONNE. Όντας στον χώρο της ηλιακής ενέργειας και των ηλιακών θερμοσιφώνων για πολλά χρόνια συνιστούμε στους καταναλωτές να προχωρήσουν ανεπιφύλακτα στην τοποθέτηση του συγκεκριμένου ηλιακού θερμοσίφωνα στον χώρο τους.

Όλο και περισσότερα νοικοκυριά επιλέγουν την εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα μιας και τα οφέλη που προσφέρει ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι αμέτρητα. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας SONNE σε μια ηλιόλουστη χώρα όπως η Ελλάδα δίνει τη δυνατότητα να έχουμε ζεστό νερό χρήσης σχεδόν όλες τις ημέρες του χρόνου εξοικονομώντας με αυτόν τον τρόπο πολλά χρήματα από τον λογαριασμό του ρεύματος. Επιπρόσθετα οι ηλιακοί θερμοσίφωνες είναι φιλικοί στο περιβάλλον αφού εκμεταλλεύονται την ηλιακή ενέργεια.

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας SONNE είναι μια μοναδική επιλογή στον χώρο των ηλιακών θερμοσιφώνων. Η εταιρεία Χαριζόπουλος με έδρα το Χαλάνδρι στα Βόρεια προάστια σου προσφέρει τον ηλιακό θερμοσίφωνα SONNE σε μοναδική τιμή. Πιο συγκεκριμένα και ανάλογα με τις ανάγκες μπορείς να βρεις την προσφορά στα ακόλουθα μεγέθη:

  1. Sonne Atlas Glass διπλής ενέργειας 120 L με επιλεκτικό συλλέκτη 1.6 τ.μ. στην μοναδική τιμή των 490 € (συμπ. Φ.Π.Α.).
  2. Sonne Atlas Glass διπλής ενέργειας 160 L με επιλεκτικό συλλέκτη 2.4 τ.μ. στην μοναδική τιμή των 590 € (συμπ. Φ.Π.Α.).
  3. Sonne Atlas Glass διπλής ενέργειας 200 L με επιλεκτικό συλλέκτη 3.2 τ.μ. στην μοναδική τιμή των 720 € (συμπ. Φ.Π.Α.).

Η ξεχωριστή αυτή προσφορά ισχύει έως το τέλος Δεκεμβρίου 2020. Η συγκεκριμένη τιμή αφορά την αγορά του συγκεκριμένου ηλιακού θερμοσίφωνα από το κατάστημά μας στο Χαλάνδρι, στην Εθνικής Αντιστάσεως 19 και ισχύει μέχρις εξαντλήσεων των αποθεματών.

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας SONNE παρουσιάζει τα παρακάτω οφέλη, τα οποία τον καθιστούν κορυφαία επιλογή στον χώρο των ηλιακών θερμοσιφώνων:

  • O ηλιακός θερμοσίφωνας SONNE έχει υψηλή απόδοση, μηχανική αντοχή, εύκολη τοποθέτηση και μέγιστη διάρκεια ζωής.
  • Όλα τα επιμέρους τμήματα του ηλιακού συστήματος είναι κατασκευασμένα από άριστα υλικά, σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές και κανονισμούς, ώστε να εξασφαλίζεται η μακροβιότητα, η αντοχή και η απόσβεση της επένδυσής σας.
  • Η πρωτοποριακή σχεδίαση – κατασκευή του θερμοδοχείου και των συλλεκτών εξασφαλίζει υψηλό βαθμό απόδοσης σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
  • Η υψηλής σταθερότητας και μηχανικής αντοχής βάση παρέχει ασφαλή και σταθερή στήριξη του ηλιακού συστήματος.
  • Η συναρμολόγηση του ηλιακού συστήματος είναι αρκετά εύκολη.
  • Οι συγκεκριμένοι ηλιακοί θερμοσίφωνες είναι ελληνικής κατασκευής, πιστοποιημένοι με διεθνή πρότυπα. Η παραγωγική διαδικασία πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου σε σύγχρονο εργοστάσιο στην Ελλάδα. Με την αγορά του ηλιακού θερμοσίφωνα SONNE στηρίζετε μια ελληνική επιχείρηση. 

Η καλύτερη περίοδος για την εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα είναι τώρα. Γι’ αυτό το λόγο μην χάνεις χρόνο. Επισκέψου το κεντρικό μας κατάστημα στο Χαλάνδρι, στην Εθνικής Αντιστάσεως 19 ή κάλεσέ μας στο 210 – 6899871 για να επωφεληθείς της ξεχωριστής προσφοράς στον ηλιακό θερμοσίφωνα SONNE! Η τιμή αυτή είναι η πιο ανταγωνιστική της αγοράς και ισχύει μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα για την καλοκαιρινή περίοδο. Εσύ ακόμα να εκμεταλλευτείς τον ήλιο μέσω της εγκατάστασης ενός ηλιακού θερμοσίφωνα;

Λάβε οδηγίες προς το κατάστημα