Βλάβη ηλεκτρικού θερμοσίφωνα

Εργάτης επιδιορθώνει τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα

Τι πιο εκνευριστικό να γυρνάς στο σπίτι το βράδυ κατάκοπος από την εργασία σου, να θέλεις να κάνεις ένα ζεστό μπάνιο και μη ζεσταίνει ο ηλεκτρονικός σου θερμοσίφωνας ζεστό νερό; Tι να φταίει άραγε; Οι έμπειροι υδραυλικοί της εταιρείας Χαριζόπουλος έχουν επιδιορθώσει πολλές φορές τέτοιου είδους εργασίες σχετικά με τη βλάβη ηλεκτρικού θερμοσίφωνα τόσο στο Χαλάνδρι όσο και στα Βόρεια Προάστια. Με το παρόν άρθρο θέλουμε να παρουσιάσουμε τι μπορεί να φταίει και να μη ζεσταίνει το νερό ο ηλεκτρικός σου θερμοσίφωνας.

Mία από τις βασικές ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τον ηλεκτρικό σου θερμοσίφωνα είναι όταν ανεβάζεις την ασφάλεια από τον ηλεκτρολογικό πίνακα και παρολαυτά δεν ανάβει το λαμπάκι του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σου εφιστήσουμε την προσοχή. Η βλάβη του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα απαιτεί ιδιαίτερη τεχνογνωσία και δεν πρέπει να επέμβεις αν διαπιστώσεις κάποια βλάβη, διότι μπορεί να προκληθούν πολύ μεγαλύτερες ζημιές. Άμεσα πρέπει να καλέσεις κάποιον επαγγελματία ηλεκτρολόγο ώστε να επιδιορθώσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Με έδρα το Χαλάνδρι, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται εδώ και πολλά έτη στον τομέα της θέρμανσης και των υδραυλικών προσφέροντας άμεσα και αξιόπιστα λύση σε οποιαδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεις στο σπίτι σου.

Γυρνώντας στην ερώτηση γιατί δε ζεσταίνει ο ηλεκτρονικός θερμοσίφωνας, μια από τις πιθανότερες αιτίες που συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι γιατί είναι χαλασμένη η ασφάλεια του ηλεκτρολογικού πίνακα του σπιτιού σου. Για το λόγο αυτό δεν ανάβει το λαμπάκι του ηλεκτρονικού σου θερμοσίφωνα. Δεν πηγαίνει ρεύμα με άλλα λόγια ρεύμα στο θερμοσίφωνά σου. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να αλλαχθεί η χαλασμένη ασφάλεια από έναν επαγγελματία ηλεκτρολόγο για να αποκατασταθεί η βλάβη του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα.

Ωστόσο υπάρχει περίπτωση να ανάβει το λαμπάκι του ηλεκτρικού σου θερμοσίφωνα και να μη ζεσταίνεται το νερό. Στην περίπτωση αυτή το πρόβλημα δε βρίσκεται στην ασφάλεια του ηλεκτρολογικού πίνακα. Αν έχουμε ανοιχτό τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα πάνω από 20 λεπτά και δε ζεσταίνεται το νερό, τότε μια πιθανή βλάβη πιθανά να υπάρχει στον θερμοστάτη του θερμοσίφωνα. Ο θερμοστάτης διαθέτει μια ασφάλεια που αν καεί δε ζεσταίνει το νερό ο θερμοσίφωνας. Ακόμα, άλλο ένα πολύ βασικό πρόβλημα το οποίο μπορεί να ευθύνεται για το γεγονός ότι ο ηλεκτρικός σου θερμοσίφωνας δε ζεσταίνει νερό είναι η αντίσταση. Είτε είναι καμένη ή έχει συγκεντρώσει άλατα.

Οι παραπάνω αποτελούν τις συνηθέστερες αιτίες για το γεγονός ότι δε ζεσταίνει το νερό ο ηλεκτρικός σου θερμοσίφωνας. Για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία κι αν αντιμετωπίζεις απευθύνσου σε έναν επαγγελματία της εταιρείας Χαριζόπουλος. Οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι της εταιρείας μας θα σου δώσουν άμεσα λύση στην επισκευή του ηλεκτρικού σου θερμοσίφωνα. Στο κεντρικό μας κατάστημα στο Χαλάνδρι θα βρεις ακόμη ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες FERROLI στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς σε περίπτωση που επιθυμείς να αντικαταστήσεις τον χαλασμένο σου θερμοσίφωνα. Μη χάνεις άσκοπα τον πολύτιμο χρόνο σου. Είμαστε πάντα δίπλα σου εξυπηρετώντας με αξιόπιστες λύσεις το Χαλάνδρι και τα Βόρεια Προάστια.

Λάβε οδηγίες προς το κατάστημα