Προσφορά στη λεκάνη δαπέδου GLORIA REA!

Λεκάνη Δαπέδου

Η νέα χρονιά ξεκινά με μια μοναδική προφορά από την εταιρεία Χαριζόπουλος! Το κατάστημά μας προσφέρει σε όλους τους πελάτες του τη μοναδικής ποιότητας λεκάνη δαπέδου GLORIA REA στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Έως το τέλος του Ιανουαρίου 2021 από το κεντρικό μας κατάστημα, στο Χαλάνδρι, στην Εθνικής Αντιστάσεως 19 θα βρεις μόλις στα 80 € την πλήρη λεκάνη δαπέδου GLORIA REA!

Στη μοναδική αυτή τιμή περιλαμβάνονται τα εξής:

  • Λεκάνη από πορσελάνη με πίσω σιφόνι
  • Καζανάκι από πορσελάνη
  • Μηχανισμός για το καζανάκι
  • Κάλυμμα Λεκάνης
  • Συσκευασία σε κουτί
  • Διαστάσεις: 61cm (Μήκος) Χ 36cm (Πλάτος) X 38cm (Ύψος Λεκάνης) – 75cm (Συνολικό ‘Υψος Λεκάνη & Καζανάκι)

Το σετ λεκάνη REA με καζανάκι και μηχανισμό, συνδυάζεται άψογα με πολλούς νιπτήρες τις εταιρείας GLORIA. Έτσι θα δώσετε στον προσωπικό σας χώρο το στυλ που επιθυμείτε. Προοδευτικός μοντέρνος σχεδιασμός με δυναμικές γραμμές. Εντυπωσιακή που κυριαρχεί στο χώρο σας, με δυναμικό Design και άριστης ποιότητας πορσελάνης, του οίκου GLORIA. Μια διαχρονική, πρακτική επιλογή και κορυφαία ποιότητα σε καταπληκτική τιμή!

Επιπρόσθετα, οι λεκάνες μπάνιου αποτελούν τα πιο σημαντικά είδη υγιεινής του μπάνιου. Αποτελούν το σημείο εκκίνησης του σχεδιασμού του χώρου. Επίσης, σημαντική είναι η προσφορά της στο τελικό αισθητικό αποτέλεσμα και το ύφος που θέλουμε να δώσουμε στο μπάνιο μας.

Η προσφορά στη λεκάνη GLORIA REA ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Επίσης μπορείς να συνδυάσεις τη συγκεκριμένη λεκάνη με καλύμματα διαφορετικών χρωμάτων από την εταιρεία μας. Διαθέτουμε επιλογές σε λευκό, μπεζ, καφέ ή μαύρο για να δώσεις μια ξεχωριστή νότα στο μπάνιο σου.

Η εταιρεία Χαριζόπουλος δραστηριοποιείται επί πολλά έτη στο χώρο των υδραυλικών και των ειδών υγιεινής προσφέροντας καινοτόμες και ποιοτικές λύσεις στους πελάτες της! Στο κατάστημά μας στο Χαλάνδρι, στα Βόρεια Προάστια θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε υδραυλικά είδη, είδη υγιεινής, μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας, λεκάνες, καλύμματα λεκάνης σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια, πιγκάλ και ό,τι άλλο χρειάζεσαι ώστε να επιλέξεις τα είδη εκείνα που ταιριάζουν στο δικό σου γούστο και αισθητική!

Λάβε οδηγίες προς το κάταστημα!