Προσφορά 20% στις μπαταρίες Fiore

Μπαταρία Fiore - Κατάστημα Χαριζόπουλος

Η Black Friday έφτασε στο κατάστημά μας μια ημέρα νωρίτερα και μάλιστα θα διαρκέσει για μια εβδομάδα. Μια μοναδική προσφορά περιμένει όλους εσάς που θα επισκεφτείτε το κεντρικό μας κατάστημα, στο Χαλάνδρι, στην Εθνικής Αντιστάσεως 19 από τις 28 Νοεμβρίου έως και τις 5 Δεκεμβρίου 2019.

Στο διάστημα αυτό θα έχεις τη μοναδική ευκαιρία να προμηθευτείς τις ποιοτικές μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας FIORE 20 % φθηνότερα. Εξόπλισε τον προσωπικό ή επαγγελματικό σου χώρο με την ιταλική φινέτσα και αξιοπιστία του οίκου FIORE, ενός εκ των πιο δημοφιλών της αγοράς στον τομέα των υδραυλικών.

Πρόλαβε μεγάλη ποικιλία σε μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας και προμηθεύσου τις πιο ποιοτικές της αγοράς με 20 % έκπτωση μόνο για λίγες ημέρες.

Επισκέψου μας σήμερα και επωφελήσου της ξεχωριστής αυτής προσφοράς! Η Black Friday έφτασε με προσφορά στις μπαταρίες FIORE! Εσύ θα προλάβεις;

Για να μη χάνεις ποτέ καμία προσφορά, γράψου εύκολα και γρήγορα στο premium Newsletter μας που θα βρεις στο footer της κεντρικής σελίδας!