Φίλτρα νερού: γιατί να επιλέξω

Filtra nerou

Φίλτρα νερού: γιατί να τα επιλέξω; Παρόλο που το νερό των πόλεων είναι πόσιμο, αυτό δεν σημαίνει πως σε αυτό έχουν βρεθεί φυτοφάρμακα, εξασθενές χλώριο, μόλυβδος, αρσενικό και άλλες ουσίες που καθιστούν το νερό επικίνδυνο. Σύμφωνα με μελέτες τα πραγματικά προβλήματα του πόσιμου νερού είναι το χλώριο και τα ιζήματα που μεταφέρονται στο νερό. Όλα τα παραπάνω αποτελούν βασικές αιτίες για να εγκαταστήσει κάποιος φίλτρο νερού  που θα αφαιρού τα επικίνδυνα αυτά συστατικά από το νερό.

Σύμφωνα με πλήθος μελετών, η χρόνια κατανάλωση νερού με χλώριο θέτει σε κίνδυνο την υγεία μας, καθώς η παρουσία χλωρίου στο νερό που πίνουμε έχει συνδεθεί με πολλές και σοβαρές παθολογικές καταστάσεις για τον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης, καθώς το νερό ταξιδεύει μέσα από ένα πεπαλαιωμένο σύστημα ύδρευσης, που περιέχει σκουριά και βρωμιά, για να φτάσει έως τις βρύσες μας΄. Αύτο έχει σαν αποτέλεσμα να καταλήγουν στο ποτήρι μας μεγάλες ποσότητες βλαβερών ουσιών. Άρα ο κύριος λόγος για να επιλέξουμε φίλτρα νερού είναι για να απομακρύνουμε από το νερό μας από το χλώριο και τα ιζήματα.

Το καθαρό νερό από τη βρύση μας είναι αναγκαίο, αφού η χρήση του δεν περιορίζεται μόνο στο να το πίνουμε, αλλά και στο να πλένουμε όλα μας τα φαγώσιμα καθώς και να τα μαγειρεύουμε σε αυτό.

Άρα πώς να επιλέξω το κατάλληλο φίλτρο νερού;

Η αγορά σήμερα κατακλύζεται από πληθώρα εταιρειών που πουλούν

 Η αγορά σήμερα κατακλύζεται από πληθώρα εταιριών που πουλούν φίλτρα νερού που υπόσχονται τα βέλτιστα αποτελέσματα για το νερό που πίνουμε.


•  Επιλέξτε φίλτρο νερού για τις πραγματικές ανάγκες του πόσιμου νερού, δηλαδή για την αφαίρεση της γεύσης και της οσμής του χλωρίου και τη συγκράτηση των ιζημάτων.
•  Αναζητήστε επώνυμα και πιστοποιημένα φίλτρα νερού. Πολλά φίλτρα της αγοράς δηλώνουν «ελεγμένα» σύμφωνα με πρότυπα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχουν πιστοποιηθεί για την ποιότητά τους.
•  Εμπιστευτείτε φίλτρα πιστοποιημένα από ανεξάρτητους και επίσημους φορείς.
•  Επιλέξτε έναν αξιόπιστο, εξειδικευμένο προμηθευτή, με υψηλή τεχνογνωσία που μπορεί να σας λύσει απορίες επί τεχνικών θεμάτων.
•  Εξασφαλίστε ότι το φίλτρο νερού θα αντικαθίσταται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από εκπαιδευμένο εκπρόσωπο της εταιρείας που πραγματοποίησε την εγκατάστασή του.

Η εταιρεία Χαριζόπουλος με κεντρικό κατάστημα στο Χαλάνδρι, στην Εθνικής Αντιστάσεως 19 σας προτείνει τα αμερικάνικα φίλτρα νερού ενεργού άνθρακα της Atlas Filtri!

To ανταλλακτικό φίλτρο νερού 5μm της Atlas Filtri κατασκευασμένο από συμπαγή ενεργό άνθρακα από το καλυτερο φίλτρο της αγοράς για τη συγκράτηση των ιζημάτων όπως το χώμα και αιωρούμενων σωματιδίων, φυτοφαρμάκων και χλωρίου.

Με βάση την τεχνολογία κατασκευής του με nanofiber, δημιουργεί πυκνά φίλτρα τα οποία συγκρατούν σωματίδια έως 5 μm ενώ παράλληλα μειώνει ελάχιστα την παροχή και πίεση του νερού. Βελτιώνει την γεύση και την οσμή του νερού και είναι κατάλληλο για συστήματα αντίστροφης όσμωσης, καθώς η συμπαγής δομή του δεν επιτρέπει την διαφυγή σωματιδίων άνθρακα, αυξάνοντας το χρόνο ζωής της μεμβράνης.

Στο κατάστημά μας στο Χαλάνδρι μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικίλια σε φίλτρα νερού σε μεγάλη γκάμα τιμών για να επιλέξετε το φίλτρο που ταιριάζει αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες.

Επισκέψου τώρα το κατάστημά μας στο Χαλάνδρι και πιες το καθαρό νερό που σου αξίζει!