Φίλτρα νερού: Γιατί είναι απαραίτητα;

Φίλτρα νερου

Το νερό των πόλεων είναι μεν πόσιμο, αλλά το χλώριο και τα ιζήματα που μεταφέρονται σε αυτό καθιστούν απαραίτητα για κάθε νοικοκυριό τα φίλτρα νερού.

Σύμφωνα με πληθώρα ερευνών, η κατανάλωση νερού που περιέχει χλώριο θέτει σοβαρά σε κίνδυνο την υγεία μας, καθώς η παρουσία χλωρίου στο νερό που πίνουμε έχει συνδεθεί με ιδιαίτερα σοβαρές παθολογικές καταστάσεις για τον άνθρωπο. Επίσης, καθώς το νερό ταξιδεύει μέσα από ένα πεπαλαιωμένο σύστημα ύδρευσης, που περιέχει σκουριά, βρωμιά και διαφόρων ειδών ζητήματα για να φτάσει έως τις βρύσες του σπιτιού μας, έχει σαν αποτέλεσμα να καταλήγουν στο ποτήρι μας μεγάλες ποσότητες βλαβερών μικροοργανισμών.

Όλα τα παραπάνω καθιστούν απαραίτητα τα φίλτρα νερού στο σπίτι μας. Η εγκατάσταση φίλτρου νερού είναι για να απαλλάξουμε το νερό μας από το χλώριο και τα ιζήματα. Ένας ακόμα λόγος που τα φίλτρα νερού κρίνονται αναγκαία είναι να έχουμε καθαρό νερό από τη βρύση μας, αφού η χρήση του δεν περιορίζεται μόνο στο να το πίνουμε, αλλά και στο να πλένουμε όλα μας τα φαγώσιμα, καθώς και να τα μαγειρεύουμε σε αυτό. 

Πολλοί ισχυρίζονται πως όταν βράζουμε το νερό της βρύσης αυτόματα εξουδετερώνονται όλες οι βλαβερές ουσίες που περιέχει. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει και τα φίλτρα νερού κρίνονται απάραιτητα σε όλες τις χρήσεις του νερού της βρύσης μας. Ο βρασμός ναι μεν εξουδετερώνει το χλώριο στο νερό, αλλά δεν εξουδετερώνει τις υπόλοιπες βλαβερές ουσίες όπως τη βρωμιά, τη σκουριά και τα μικροσωματίδια που υπάρχουν στο νερό του δικτύου. Επομένως μόνο το φιλτραρισμένο νερό μας παρέχει ασφάλεια και μας προσφέρει υγεία μέσα από όλες τις χρήσεις του νερού της βρύσης. 

Ένα από τα πιο συχνά ερωτήματα που λαμβάνει καθημερίνα η εταιρεία μας από τους πελάτες της είναι πως να επιλέξω το κατάλληλο φίλτρο νερού. Αυτό που συνιστούμε στους πελάτες μας είναι να κάνουν ενδελεχή έρευνα αγοράς πριν προχωρήσουν στην αγορά των φίλτρων νερού. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο των φίλτρων νερού και μετά από πολυετή έρευνα και πολλές συνεργασίες, η εταιρεία μας συνιστά στους πελάτες της τα φίλτρα νερού της Instapure και της Atlas Filtri.

Η Instapure έχει επινοήσει και κατασκευάσει τα φίλτρα νερού βρύσης Instapure. Αποτελούν μοναδικές στο είδος τους κομψές συσκευές. Η εταιρεία Χαριζόπουλος με έδρα το Χαλάνδρι στην Εθνικής Αντιστάσεως 19 αποτελεί επίσημο μεταπωλητή των φίλτρων νερού Instapure. Στο κατάστημά μας θα βρείτε συσκευές χρωμέ, λευκές, με διάφανο καπάκι και ηλεκτρονικές (χρωμέ και λευκό) για να επιλέξετε. Η συσκευή της Instapure τοποθείται πανεύκολα σε κάθε βρύση. Παρεμβαίνει στο τελευταίο στάδιο ροής, πριν από την κατανάλωση, δίνοντάς σας πραγματικά καθαρό και υγιεινό νερό απαλλαγμένο από χλώριο, μολυσμένα σωματίδια, δυσάερεστη γεύση και οσμή. Η ευκολία στη συντήρηση και στην εγκατάσταση καθιστούν τα φίλτρα νερού της Instapure απαραίτητα για κάθε νοικοκυριό επιτρέποντας να έχετε κάθε στιγμή καθαρό και υγιεινό νερό.

Εκτός από τα φιλτά νερού της Instapure, η εταιρεία Χαριζόπουλος αποτελεί επίσημο μεταπωλητή και διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε φίλτρα νερού άνω και κάτω πάγκου της Atlas Filtri μαζί με ευρεία γκάμα ανταλλακτικών.

Τα φίλτρα νερού άνω πάγκου από την κορυφαία εταιρεία με προέλευση την Αμερική Atlas Filtri τοποθετούνται δίπλα στο νεροχύτη και κοντά στη βρύση, είναι μονά, διπλά ή τριπλά και έχουν διανομέα για να επιλέξουμε φιλτραρισμένο ή αφιλτράριστο νερό.

Αντίθετα τα φίλτρα νερού κάτω πάγκου της Atlas Filtri μπαίνουν κάτω από τον πάγκο της κουζίνας, καταλαμβάνουν λίγο χώρο, είναι μονά, διπλά ή τριπλά και τοποθετούνται με ή χωρίς βρυσάκι.

Το μόνο που χρειάζεται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα είναι να αντικαθιστάτε τα ανταλλακτικά των συσκευών της Instapure και των φίλτρων νερού της Atlas Filtri. Η ποικιλία που θα βρείτε στο κατάστημά μας σε ανταλλακτικά φίλτρα είναι τεράστια και καλύπτει τις ανάγκες και την οικονομική δυνατότητα του κάθε πελάτη. Τα ανταλλακτικά φίλτρα βρύσης ποικίλουν ανάλογα με την πυκνότητα διήθησης σε 5μm, 1μm και 0.5μm. Τα ανταλλακτικά φίλτρα νερού βρύσης συνίσταται να αντικαθίσταται ανά 3 μήνες ή 750 λίτρα.

Τα ανταλλακτικά για τα φίλτρα άνω και κάτω πάγκου της Atlas Filtri είναι κατασκευασμένα στην Αμερική. Κατασκευάζονται από μη τοξικά υλικά, κατάλληλα για πόσιμο νερό. Ο συμπαγής ενεργός άνθρακας από φλοιό καρύδας αφαιρεί το χλώριο, τη δυσάρεστη γεύση και οσμή, τα φυτοφάρμακα, τα οργανικά χημικά, τα βιομηχανικά κατάλοιπα και κάθε βλαβερή ουσία που μπορεί να μολύνει το νερό.

Επειδη η αγορά σήμερα κατακλύζεται από πληθώρα εταιρειών που εμπορεύονται ανώνυμα φίλτρα νερού σου συνιστούμε να επισκεφτείς το κατάστημά και να επιλέξεις τα διεθνώς πιστοποιημένα και αναγνωρισμένα φίλτρα νερού της Atlas Filtri και της Instapure για να εξασφαλίσεις καθαρό υγιεινό νερό σε εσένα και την οικογένειά σου.

Επισκέψου τώρα το κατάστημά μας στο Χαλάνδρι και πιες το καθαρό νερό που σου αξίζει!