Mπαταρίες μπάνιου

Μπαταρίες μπάνιου

Ένα από τα βασικότερα σημεία σε ένα λουτρό είναι οι μπαταρίες μπάνιου που θα επιλέξει κάποιος. Κατά την ανακαίνιση του μπάνιου οι πελάτες της εταιρείας Χαριζόπουλος ενδιαφέρονται για το είδος της μπαταρίας του μπάνιου που θα επιλέξουν, ώστε να ταιριάζει με τη διαρρύθμιση του χώρου τους και να καλύπτει τις ανάγκες τους.

Στο κεντρικό μας κατάστημα στο Χαλάνδρι, στην Εθνικής Αντιστάσεως 19 θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε μπαταρίες μπάνιου κάθε τύπου, ώστε να διαλέξεις την κατάλληλη για σένα. Στο σημερινό άρθρο θα αναφέρουμε τις διαφορετικές επιλογές που υπάρχουν, ώστε να ξεχωρίσεις αυτή που προσαρμόζεται στα γούστα σου και στις δικές σου ανάγκες.

Οι μπαταρίες μπάνιου ανάλογα με το ύψος και τη μορφολογία τους καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες. Για το λόγο αυτό πέρα από το στυλ της βρύσης που σου ταιριάζει, βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει μια μπαταρία μπάνιου με το κατάλληλο ύψος και στόμιο που να εξυπηρετεί τις δικές σου ανάγκες. Το άνετο πλύσιμο χεριών ή και μεγάλων αντικειμένων αποτελούν βασικούς παράγοντες κατά την επιλογή μιας μπαταρίας μπάνιου.

Εσένα ποια μπαταρία μπάνιου σου ταιριάζει; Αναμεικτική, μη αναμεικτική, ή μήπως θερμοστατική μπαταρία; Oι επιλογές είναι πολλές! Στο κατάστημά μας θα βρεις διάφορους τύπους μπαταριών μπάνιου: χαμηλές και ψηλές μπαταρίες, μοντέρνες, ή πιο κλασικές, καθώς και εξειδικευμένες για το ντους, το νιπτήρα του μπάνιου σου, το πλύσιμο του προσώπου ή των χεριών. Παρακάτω παραθέτουμε τους κύριους τύπους μπαταριών μπάνιου ώστε να γνωρίσεις καλύτερα τι να επιλέξεις για τις δικές σου ανάγκες.

Μη αναμεικτικές μπαταρίες μπάνιου

Στις συγκεκριμένες μπαταρίες μπάνιου οι εντολές για το κρύο και το ζεστό νερό είναι ανεξάρτητες, καθώς διαθέτουν 2 μοχλούς. Ο χρήστης ρυθμίζει μόνος του τη θερμοκρασία του νερού. Με τη μη αναμεικτική μπαταρία μπάνιου ο χρήστης δοσολογεί τη ροή του νερού.

Αναμεικτικές μπαταρίες μπάνιου

Οι αναμεικτικές μπαταρίες μπάνιου διαθέτουν μία και μόνο εντολή για το κρύο και το ζεστό νερό. Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τη θερμοκρασία και τη ροή του νερού χάρη στη λαβή. Κάποιες μπαταρίες τέτοιου τύπου διαθέτουν δύο επίπεδα ροής για να εξοικονομείς πιο εύκολα νερό.

Θερμοστατικές μπαταρίες μπάνιου

Οι θερμοστατικές μπαταρίες μπάνιου σου επιτρέπουν να προ-ρυθμίσεις τη θερμοκρασία του νερού, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο κάθε κίνδυνο εγκαύματος. Το σύστημα ασφάλειας της συγκεκριμένης μπαταρίες τίθεται σε ενεργοποίηση αυτόματα όταν η παροχή κρύου νερού διακοπεί, ή μειωθεί. Έτσι η συγκεκριμένη μπαταρία διατηρεί συγκεκριμένη σταθερή θερμοκρασία στο νερό κατά τη διάρκεια της χρήσης. Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει προστασία από ξαφνικές αλλαγές στην παροχή νερού. Οι συγκεκριμένες μπαταρίες επιτρέπουν γρηγορότερη ρύθμιση της θερμοκρασίας και εξοικονόμιση νερού.

Μπαταρίες για κάθε χρήση

Στο κατάστημά μας στην Εθνικής Αντιστάσεως 19, στο Χαλάνδρι θα βρεις μπαταρίες νιπτήρος, μπαταρίες λουτρού, μπαταρίες μπιντέ, μπαταρίες ντουχιέρας, στήλες για ντουζ και αξεσουάρ και εξαρτήματα για μπαταρίες μπάνιου.

Οι μπατατίες λουτρού συνιστούμε να επιλέγονται μαζί με το νιπτήρα, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο ύψος. Η επιλογή της κατάλληλης μπαταρίας είναι σημαντική ώστε να μπορείς να πλύνεις με άνεση το πρόσωπο ή τα χέρια σου, καθώς και μεγάλα αντικείμενα. Οι μπαταρίες μπανιέρας διαθέτουν ένα ειδικό ρουξούνι που σου επιτρέπει να γεμίζεις τη μπανιέρα σου για να πλύνεις αντικείμενα μέσα στη μπανιέρα. Οι μπαταρίες του ντους είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε το σπιράλ και το τηλέφωνο να βιδώνονται απευθείας πάνω στη μπαταρία. Τέλος οι μπαταρίες του μπιντέ συνήθως έχουν μόνο παροχή κρύου νερού.

Οι επιλογές που μπορεί κάποιος να βρει στις μπαταρίες μπάνιου είναι πολλές. Η εταιρεία Χαριζόπουλος δραστηριοποιούμενη επί πολλά χρόνια στο λιανικό εμπόριο υδραυλικών ειδών και μπαταριών μπάνιου στο Χαλάνδρι και στα Βόρεια Προάστια σου συνιστά να επιλέξεις μια ποιοτική μπαταρία μπάνιου, η οποία θα είναι μεγαλύτερης αντοχής. Οι πολύ φθηνές μπαταρίες μπάνιου φθείρονται γρηγορότερα με αποτέλεσμα να απαιτούν συχνότερη αντικατάσταση και άρα περισσότερα έξοδα στο τέλος της ημέρας. Επισκέψου μας τώρα και επίλεξε εκείνη την μπαταρία μπάνιου που θα ταιριάξει στις δικές σου ανάγκες. Είμαστε ανοιχτά καθημερινές και τα Σάββατα με στόχο την ικανοποίηση του πελάτη.

Λάβε οδηγίες προς το κατάστημα