Ηλεκτρικός Θερμοσίφωνας Ferroli

Ηλεκτρικός Θερμοσίφωνας

Το ζεστό νερό χρήσης σε μία κατοικία ή στον χώρο εργασίας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο. Οι χρήσεις του πολλές και σημαντικές από το μαγείρεμα και το καθάρισμα των φρούτων και των λαχανικών, στο πλύσιμο των ρούχων και τον καθαρισμό του σπιτιού, καθώς και στην προσωπική υγιεινή μας (μπάνιο, ντους, καθαρισμός). Ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας εξυπηρετεί ακριβώς τη συγκεκριμένη αποστολή. Μας προσφέρει δηλάδη ζεστό νερό όλες τις ημέρες του χρόνου ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα σας παρουσιάσουμε τους λόγους που ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας Ferroli έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της αγοράς.

Οι ηλιακοί ή ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες όπως όλα τα μηχανήματα έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Οι συνηθέστεροι τύποι θερμοσίφωνα είναι οι ηλιακοί και οι ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες χρησιμοποιούν την ηλιακή ενέργεια για την παραγωγή ζεστού νερού. Οι ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες ζεσταίνουν το νερό με τη βοήθεια μιας ηλεκτρικής αντίστασης.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα είναι το γεγονός ότι είναι βολικός και εύκολος. Μας παρέχει ζεστό νερό για όλες τις χρήσεις χωρίς να απαιτείται ζεστό εξωτερικό περιβάλλον.

Τα κύρια πλεονεκτήματα του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα συνοψίζονται παρακάτω:

  • Παρέχει ζεστό νερό χρήσης όλες τις εποχές του έτους, χειμώνα και καλοκαίρι.
  • Οι ηλεκτρικοί ταχυθερμοσίφωνες δίνουν τη μοναδική δυνατότητα για άμεση παράγωγη ζεστού νερού. Έτσι στην περίπτωση που επιθυμείτε να έχετε άμεσα και γρήγορα ζεστό νερό οι ταχυθερμοσίφωνες ενδείκνυνται για τη δική σας περίπτωση.
  • Ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας τοποθετείται εύκολα και γρήγορα στο μπάνιο η κάτω από την κουζίνα.
  • Οι ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες είναι αρκετά οικονομικοί κατά την αγορά και την εγκατάστασή τους.
  • Δεν υπάρχει η απαίτηση για κάποια άδεια ή έγκριση για την εγκατάστασή τους.
  • Αποτελεί ιδανική επιλογή αν μένεις σε σπίτι με ενοίκιο.

Η εταιρεία Χαριζόπουλος διαθέτει χρόνια εμπειρίας στον τομέα της θέρμανσης και του ζεστού νερού. Οι εξειδικευμένοι απόφοιτοι του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτέχνειου της εταιρείας μας έχοντας προβεί στην τοποθέτηση πολλών ηλιακών θερμοσιφώνων συνιστούν στους πελάτες τους τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα Ferroli. Στο κεντρικό μας κατάστημά στο Χαλάνδρι, στην Εθνικής Αντιστάσεως 19 θα βρείτε τον συγκεκριμένο τύπο του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα. Σε εμάς θα βρείτε ηλεκτρικό θερμοσίφωνα δαπέδου, κάθετο και οριζόντιο. Ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας Ferroli διαθέτει μια πλειάδα θετικών χαρακτηριστικών, τα οποία παρατίθενται παρακάτω.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που προσφέρει όμως ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας Ferroli;

  • O ηλεκτρικός θερμοσίφωνας της Ferroli κατασκευάζεται εξ’ ολοκλήρου στην Ιταλία με χάλυβα υψηλής ποιότητας.
  • Το εσωτερικό του μέρος προστατεύεται με επισμάλτωση ΤΙΤΑΝΙΟΥ που εφαρμόζεται με ηλεκτροστατική μέθοδο και ψήνεται στους 850 °C.
  • Οι θερμαντήρες νερού FER προστατεύονται από τη διάβρωση και την ηλεκτρόλυση με μια μεγάλου μεγέθους ράβδο μαγνησίου.
  • Κατά τη διάρκεια των φάσεων κατασκευής κάθε θερμαντήρας ελέγχεται ξεχωριστά. Εγγυάται έτσι υψηλή ποιότητα, απόδοση και διάρκεια ζωής. 
  • Έχει ευκολία στη συντήρηση, διότι έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε όλα τα μέρη του να είναι εύκολα αντικαθιστούμενα. 
  • Η ηλεκτρική αντίσταση είναι προσαρμοσμενη σε μια μεταλλική φλάντζα διαμέτρου 70 mm με πέντε βίδες προσαρμογής εύκολα αφαιρούμενη για την περιοδική κάθε δύο χρόνια συντήρηση.
  • Ο θερμοστάτης είναι κουμπωτός στην αντίσταση με διπλό σύστημα ασφαλείας.
  • Η βαλβίδα ασφαλείας περιλαμβάνεται στη συσκευασία.
  • Στα κάθετα μοντέλα ο θερμοστάτης ρυθμίζεται “εξωτερικά” για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση και οικονομία.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν σημαντικά πλεονεκτήματα, τα οποία καθιστούν τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα Ferroli εξαιρετικά ανταγωνιστικό σε σχέση με τους άλλους ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες του εμπορίου και γι’ αυτό το λόγο η εταιρεία Χαριζόπουλος προτείνει τον συγκεκριμένο τύπο στους πελάτες της. Τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα Ferroli θα τον βρεις στο κεντρικό μας κατάστημα στο Χαλάνδρι, στα Βόρεια Προάστια.

Oι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας μπορούν να αναλάβουν για σένα την τοποθέτηση και την εγκατάσταση του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα. Οι υδραυλικοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στην εγκατάσταση και σύνδεση ηλεκτρικού θερμοσίφωνα και είναι έτοιμοι σε καθημερινή βάση, να αναλάβουν την εργασία που χρειάζεσαι, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Σε εμάς θα βρεις ακόμα μεγάλη ποικιλία σε υδραυλικά είδη, υδραυλικά υλικά, είδη θέρμανσης, είδη υγιεινής, εργαλεία και εξαρτήματα μπάνιου. Βρισκόμαστε δίπλα στον πελάτη για κάθε υδραυλική βλάβη που θα αντιμετωπίσει, καθώς και για την ανακαίνιση του μπάνιου του.

Λάβε οδηγίες προς το κατάστημα