Φυσικό αέριο – Γιατί συμφέρει

Φυσικό αέριο

Όλο και περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν για τη θέρμανση του χώρου τους το φυσικό αέριο, ένα καύσιμο άκρως φιλικό προς το περιβάλλον σε σχέση με τον παραδοσιακό τρόπο θέρμανσης μέσω πετρελαίου. Το φυσικό αέριο μας προσφέρει αποδοτική, αδιάλειπτη και οικονομική θέρμανση, ενώ εκτός της θέρμανσης μπορούμε να έχουμε συνέχεια και παροχή ζεστού νερού. Η εταιρεία Χαριζόπουλος και οι απόφοιτοι επαγγελματίες από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο που διαθέτει με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της της ενέργειας και της θέρμανσης έχουν προβεί σε πολλές εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στο Χαλάνδρι και στα Βόρεια Προάστια. Σκοπός του συγκεκριμένου άρθρου είναι να σας παρουσιάσουμε τα οφέλη που έχει το φυσικό αέριο και τους λόγους που κάποιος πρέπει να σκεφτεί σοβαρά τη θέρμανση με φυσικό αέριο.

Καταρχάς το φυσικό αέριο είναι οικονομικότερος τρόπος θέρμανσης σε σύγκριση με τον παραδοσιακό τρόπο θέρμανσης με πετρέλαιο. Οι πελάτες της Εταιρείας Χαριζόπουλος έχουν παρατηρήσει τουλάχιστον 40 % εξοικονόμηση χρήματων από τότε που προχώρησαν στην εγκατάσταση του φυσικού αέριου στον προσωπικό τους χώρο. Το γεγονός ακόμα ότι το φυσικό αέριο προσφέρει ανεξαρτησία και δυνατότητα απόλυτου ελέγχου της κατανάλωσης δίνει και αυτό με τη σειρά του συγκριτικό πλεονέκτημα. Ακόμα, το φυσικό αέριο είναι πάντα διαθέσιμο στον καταναλωτή και δεν απαιτεί κάποιου είδους δεξαμενή ή προγραμματισμό παραγγελιών, με αποτέλεσμα να προσφέρει ευκολία χρήσης και αδιάλειπτη λειτουργίας. Συγκριτικά με το ηλεκτρικό ρεύμα είναι τουλάχιστον 70 % πιο οικονομικό και ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει συνέχεια ζεστό νερό στο μπάνιο και στην κουζίνα του. Επιπρόσθετα το κόστος εγκατάστασης ενός επίτοιχου λέβητα αερίου είναι κατά πολύ οικονομικότερη σε σχέση με τους άλλους εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης.

Οι καταναλωτές μπορούν να επιτύχουν αυτονομία θέρμανσης με φυσικό αέριο εγκαθιστώντας μέσω της τοποθέτησης ενός ατομικού λέβητα με ενσωματωμένο καυστήρα φυσικού αέριου. Αυτός τοποθετείται σε κάποιο σημείο σημείο στο σπίτι ή σε κάποιο ημιυπαίθριο χώρο. Ο ατομικός λέβητας έχει πολύ μικρές διαστάσεις, τοποθετείται στον τοίχο και εκτός της συνεχούς και οικονομικής θέρμανσης, είναι δυνατόν να προσφέρει και ζεστό νερό χρήσης. Οι καταναλωτές πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι η σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου πραγματοποιείται μέσω των παρόχων φυσικού αερίου και εκείνοι πληρώνουν μόνο για την κατανάλωση του φυσικού αερίου.

Η εγκατάσταση του φυσικού αερίου στο χώρο είναι μια πολύπλοκη διαδικασία και σημαντική επένδυση που θα σας παρέχει εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Απαιτεί τεχνογνωσία, εμπειρία και κατάλληλο προσωπικό, ώστε να γίνει σωστά και να μην αναγκαστείτε σε μικρό χρονικό διάστημα να προβείτε σε αντικατάσταση του υπάρχοντος συστήματος που θα σημαίνει επιπλέον έξοδα. Με έδρα το Χαλάνδρι οι επαγγελματίες μας εξυπηρετούν τα Βόρεια Προάστια και προβαίνουν στην εγκατάσταση του φυσικού αερίου άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Μη διστάσεις να μας επισκεφτείς στην Εθνικής Αντιστάσεως 19, ώστε να σου προσφέρουμε την κατάλληλη λύση εναρμονισμένη στις δικές σου ανάγκες. Όντας απόφοιτοι μηχανικοί του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ο τομέας της θέρμανσης αποτελεί για εμάς ένας από τους τομείς εξειδίκευσης. Στο κεντρικό μας κατάστημα θα βρεις ακόμα είδη θέρμανσης, ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες, καυστήρες, λέβητες, καθώς και εξαρτήματα θέρμανσης. Με γνώμονα εσένα είμαστε πάντα δίπλα σου!

Λάβε οδηγίες προς το κατάστημα