Ξεβούλωμα του νεροχύτη – Τι να κάνω;

Ξεβούλωμα νεροχύτη

Ένα πολύ συχνό ερώτημα που συχνά θα έχει περάσει από το μυαλό σου είναι το εξής: Πώς να ξεβουλώσω το νεροχύτη; To ξεβούλωμα του νεροχύτη αποτελεί μια από τις πιο συνήθεις υδραυλικές βλάβες που η εταιρεία Χαριζόπουλος καλείται να αντιμετωπίσει. Οι πιθανότητες να αντιμετωπίσεις και εσύ το συγκεκριμένο πρόβλημα με το νεροχύτη σου κάποια στιγμή είναι αρκετά αυξημένες. Στο παρόν άρθρο σου έχουμε το πιο έξυπνο τέχνασμα ώστε να ξεβουλώσεις το νεροχύτη του σπιτιού σου μόνος σου.

Πριν προχωρήσουμε στα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να ξεβουλώσεις το νεροχύτη σου, θα θέλαμε να παρουσιάσουμε τις αιτίες που προκαλούν τη συγκεκριμένη υδραυλική βλάβη. Τα λίπη, οι τρίχες και τα υπολείμματα τροφών είναι συνήθως οι κυριότεροι ένοχοι που βουλώνουν το νεροχύτη μας και μας αναγκάζουν να καλέσουμε υδραυλικό ώστε να απαλλαγούμε από τη συγκεκριμένη υδραυλική ζημιά.

Αφού λοιπόν παρουσιάστηκαν οι κύριες αιτίες που προκαλούν τη συγκεκριμένη υδραυλική βλάβη, ας προχωρήσουμε και στο έξυπνο τέχνασμα για το ξεβούλωμα του νεροχύτη που σου προτείνει η εταιρεία Χαριζόπουλος με έδρα το Χαλάνδρι και πλήθος πελατών στα Βόρεια Προάστια.

Το αλάτι είναι ένα από τα υλικά που βρίσκεται σε κάθε νοικοκυριό. Πλην της μαγειρικής χρήσης, γνώριζες ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί όμως και για το ξεβούλωμα του νεροχύτη σου; Παρακάτω λοιπόν σου παρουσιάζουμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:

Βήμα 1:

Γέμισε μια κούπα του καφέ με ίση ποσότητα από αλάτι και από μαγειρική σόδα. Ανακάτεψε πολύ καλά το μείγμα, ώστε να ομογενοποιηθούν τα δύο υλικά μεταξύ τους.

Βήμα 2:

Αφού ανακατέψεις το συγκεκριμένο μείγμα, ρίξτο στο βουλωμένο νεροχύτη σου. Περίμενε τουλάχιστον 15 λεπτά μέχρι να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα.

Βήμα 3

Αφού περάσουν τουλάχιστον 15 λεπτά, βράσε με τη βοήθεια ενός βραστήρα νερό και άρχισε σιγά σιγά να το ρίχνεις στο νεροχύτη σου. Με τη συγκεκριμένη τακτική, αμέσως θα δεις τεράστια διαφορά στο νεροχύτη, μιας και τα υπολείμματα και οι τροφές θα διαλυθούν αμέσως και ο νεροχύτης σου θα είναι σαν καινούργιος. Μάλιστα, σαν ένα επιπλέον tip μπορείς για το ξεβούλωμα του νεροχύτη σου να ρίξεις σε αυτόν και χυμό λεμονιού για να μυρίζει πιο όμορφα.

Αν παρολαυτά δεν καταφέρεις να ξεβουλώσεις μόνος σου το νεροχύτη εμείς είμαστε εδώ για σένα. Η εταιρεία Χαριζόπουλος έχει τεράστια εμπειρία στον τομέα των υδραυλικών και έχει αντιμετωπίσει εκατοντάδες υδραυλικές βλάβες πελατών της στο Χαλάνδρι και στα Βόρεια Προάστια. Το ξεβούλωμα του νεροχύτη όπως και οποιαδήποτε υδραυλική εργασία γίνεται από έμπειρους υδραυλικούς με τεχνογνωσία και κατάρτιση. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας που μπορούν να αντιμετωπίσουν άμεσα και γρήγορα οποιαδήποτε υδραυλική βλάβη αντιμετωπίζεις. Στο κεντρικό μας κατάστημά στο Χαλάνδρι θα βρεις ακόμα μεγάλη ποικιλία σε υδραυλικά είδη, υδραυλικά εξαρτήματα και είδη υγιεινής. Γι’ αυτό μη χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου. Είμαστε δίπλα σου κάθε στιγμή.

Λάβε οδηγίες προς το κατάστημα