Τοπ 5 – Υδραυλικές εργασίες

Υδραυλικές εργασίες

Η εταιρεία Χαριζόπουλος με έδρα το Χαλάνδρι και με μεγάλη δραστηριότητα στα υδραυλικά εδώ και πολλά έτη θέλησε να συγκεντρώσει τις πιο συνήθεις υδραυλικές εργασίες που ζητούν οι πελάτες της στα Βόρεια Προάστια.

Οι εξειδικευμένοι υδραυλικοί της εταιρείας μας αναλαμβάνουν συνηθέστερα τις παρακάτω υδραυλικές εργασίες:

1. Mετατροπή μπανιέρας σε ντουζιέρα

Αρκετά συχνά τα τελευταία χρόνια, κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης του μπάνιου τους, πολλοί ιδιώτες προβαίνουν σε μετατροπή της μπανιέρας σε ντουζιέρα για να αλλάξουν την αισθητική του μπάνιου τους, αλλά και για να εξοικονομήσουν πολύτιμο χώρο, ώστε να χωρέσουν και τα υπόλοιπα είδη υγιεινής του μπάνιου. Στο κεντρικό μας κατάστημα στο Χαλάνδρι θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε καλαίσθητες ντουζιέρες ώστε να διαλέξεις εκείνη που ταιριάζει αρμονικά στο μπάνιο σου.

2. Αντικατάσταση πλακιδίων μπάνιου

Μια υδραυλική εργασία ιδιαίτερα δημοφιλής για τους υδραυλικούς της εταιρείας μας αποτελεί η αντικατάσταση των πλακιδίων μπάνιου. Πολλοί πελάτες μας στα Βόρεια Προάστια έχουν απευθυνθεί στην εταιρεία μας με στόχο να αποκτήσουν νέα πλακάκια σε μοντέρνα χρώματα, ώστε να βελτιώσουν την αισθητική του μπάνιου τους.

3. Αντικατάσταση επίπλων μπάνιου και ειδών υγιεινής

Μια από τις πιο δημοφιλείς και συχνές υδραυλικές εργασίες που αναλαμβάνουν οι υδραυλικοί της εταιρείας μας αποτελεί η αντικατάσταση των επίπλων μπάνιου και ειδών υγιεινής. Tα έπιπλα του μπάνιου και τα είδη υγιεινής έχουν ιδιαίτερη σημασία για το μπάνιο, αφού προσδίδουν το στυλ και το ύφος που θέλουμε να διαμορφώσουμε για το σύνολο του μπάνιου.

4. Αλλαγή των παλιών σωληνώσεων

Όσο περνούν τα χρόνια εμφανίζονται διαφόρων ειδών φθορές στον προσωπικό μας χώρο. Μια εξ΄αυτών αποτελεί και η φθορά στις σωληνώσεις του μπάνιου ή της κουζίνας, με αποτέλεσμα πολλές φορές να ζητείται από τους υδραυλικούς της εταιρείας Χαριζόπουλος να αλλάξουν τις φθαρμένες  σωληνώσεις.

5. Αντικατάσταση μπαταρίας μπάνιου / νιπτήρος / νεροχύτου

Μια ακόμα ιδιαίτερα συχνή υδρυλική εργασία για την εταιρεία μας αποτελεί η αντικατάσταση παλαιών μπαταριών μπάνιου / νιπτήρος / νεροχύτου. Στο κατάστημά μας στο Χαλάνδρι θα βρεις μεγάλη ποικιλία από ποιοτικές μπαταρίες, ώστε να ανακαινίσεις το χώρο σου με τα πιο μοντέρνα υλικά.

Φυσικά οι παραπάνω υδραυλικές εργασίες αποτελούν μόνο κάποιες από αυτές που αναλαμβάνει η εταιρεία Χαριζόπουλος για τα υδραυλικά του προσωπικού σου χώρου. Στο κεντρικό μας κατάστημα στο Χαλάνδρι, θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε υδραυλικά είδη, ενώ οι έμπειροι υδραυλικοί μας μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε υδραυλική εργασία τους ζητηθεί. Εδώ και πάνω από 10 έτη η εταιρεία μας έχει αναλάβει εκατοντάδες υδραυλικές εργασίες στα Βόρεια Προάστια άμεσα, αποτελεσματικά και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Για ό,τι χρειαστείς οι εξειδικευμένοι υδραυλικοί μας είναι στη διάθεσή σου με ανταγωνιστικές προσφορές για οποιαδήποτε υδραυλική βλάβη αντιμετωπίζεις στο σπίτι σου! Τέλος, σε εμάς θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε ποιοτικά υδραυλικά είδη, υδραυλικά εξαρτήματα και είδη υγιεινής καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις του ιδιώτη καταναλωτή και επαγγελματία υδραυλικού στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Λάβε οδηγίες προς το κατάστημα