Ανακαίνιση Μπάνιου – Συμβουλές

Ανακαινισμένο μπάνιο

Το μπάνιο αποτελεί ένα δωμάτιο, το οποίο δεν ανακαινίζεται τόσο συχνά συγκριτικά με τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού. Είναι ένας χώρος με ιδιαίτερες παραμέτρους μιας και συχνά ο χώρος του είναι περιορισμένος. Για το λόγο αυτό η διακόσμησή του και η επιλογή των κατάλληλων ειδών υγιεινής είναι καθοριστική. Η εταιρεία Χαριζόπουλος με έδρα το Χαλάνδρι, όντας πολλά χρόνια στον τομέα των υδραυλικών έχει προβεί σε πληθώρα ανακαινίσεων μπάνιου στα Βόρεια Προάστια. Στο παρόν άρθρο θα σου δώσουμε τις πιο χρήσιμες ιδέες ώστε η ανακαίνιση του μπάνιου σου να είναι η καλύτερη δυνατή.

1. Είδη υγιεινής

Τα κατάλληλα είδη υγιεινής είναι μια από τις πιο σημαντικές παραμέτρους για την ανακαίνιση του μπάνιου σου. Συνήθως καταλαμβάνουν πολύ μεγάλο χώρο με αποτέλεσμα να αφήνουν περιορισμένο χώρο για να κινείσαι εντός του μπάνιου. Επιπρόσθετα, έχουν τη τάση να τραβούν τα βλέμματα και θα κάνουν το μπάνιο σου να μοιάζει ακόμα πιο μικρό. Θα σου προτείναμε να σκεφτείς τα εντοιχισμένα είδη υγιεινής, διότι με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομήσεις πολύτιμο χώρο, θα αυξήσεις το χώρο για να αποθηκεύεις προσωπικά σου αντικείμενα και θα δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι μεγάλωσε ο χώρος του μπάνιου σου λόγω του κενού χώρου στο πάτωμα. Επιπλέον, μια όμορφη επιλογή ενός νιπτήρα από την εταιρεία Χαριζόπουλος θα χαρίσει στυλ και φινέτσα στο μπάνιο σου.

2. Πλυντήριο ρούχων

Το πλυντήριο ρούχων αποτελεί μια συσκευή που εξ’ ορισμού είναι ογκώδης με αποτέλεσμα να καταλαμβάνει μεγάλο χώρο του μπάνιου σου. Η επιλογή της θέσης του θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και τη συνολική ανακαίνιση του μπάνιου σου. Θα σου προτείναμε να το τοποθετήσεις σε ένα «νεκρό» χώρο του μπάνιου, όπως είναι μια γωνία. Προνόησε να υπάρχει επαρκής χώρος ώστε να ανοίγει η πόρτα του πλυντηρίου.

3. Μπανιέρα ή ντουζιέρα

Ένας ακόμα κρίσιμος παράγοντας για την ανακαίνιση του μπάνιου σου είναι η επιλογή μπανιέρας ή ντουζιέρας. Σαφώς η επιλογή εξαρτάται από τις προσωπικές συνήθειες του καθενός. Ωστόσο, θα προτείναμε τη λύση της ντουζιέρας, διότι θα εξοικονομήσεις πολύτιμο χώρο για τα υπόλοιπα είδη υγιεινής. Επιπλέον, μια ντουζιέρα με ένα γυάλινο προστατευτικό τοποθετημένη στη γωνία του μπάνιου σου θα προσδώσει απαράμιλλο στυλ στο μπάνιο σου και επιπρόσθετα θα κρατάει τα νερά εντός αυτής. Συνδύασε τη νέα ντουζιέρα με μια μοντέρνα μπαταρία μπάνιου που θα βρεις στο κεντρικό μας κατάστημα στο Χαλάνδρι και μετέτρεψε το μπάνιο σου στον πιο όμορφο χώρο του σπιτιού.

4. Πλακάκια

Τα πλακάκια που θα επιλέξεις για την ανακαίνιση του μπάνιου σου θα παίξουν με τη σειρά τους σημαντικό ρόλο. Το μέγεθος, το χρώμα και η διαμόρφωσή τους θα επηρεάσουν το πόσο μεγάλο ή μικρό θα φανεί το μπάνιο σου και θα καθορίσουν σημαντικά τη διακόσμηση συνολικά του μπάνιου σου. Θα σου προτείναμε μεγάλα πλακάκια σε ανοιχτόχρωμους τόνους. Έτσι θα κερδίσεις περισσότερο χώρο στο μάτι σε αντίθεση με την επιλογή των μικρών πλακιδίων σε έντονο χρώμα, τα οποία θα μικρύνουν αισθητά το μπάνιο σου.

5. Καθρέπτης και φωτισμός

Ένας μοντέρνος καθρέπτης στο κατάλληλο μέγεθος και σχήμα θα προσδώσει μοναδικό στυλ στο μπάνιο σου και αποτελεί απαραίτητο συστατικό για την ανακαίνιση του μπάνιου σου. Μάλιστα η κατάλληλη επιλογή αυτού θα προσδώσει βάθος σε ένα μικρό μπάνιο και θα νομίσεις ότι μεγάλωσε ο χώρος του μπάνιου. Ακόμα η επιλογή του κατάλληλου φωτισμού παίζει σημαντικό ρόλο στο πως θα αναδειχθεί το μπάνιο σου, ώστε να δείχνει πιο μοντέρνο και φωτεινό.

Ελπίζουμε οι παραπάνω ιδέες να φάνηκαν χρήσιμες για την ανακαίνιση του μπάνιου σου. Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι η ανακαίνιση του μπάνιου πρέπει να γίνεται μόνο από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Οι εργασίες που περιλαμβάνονται σε μια ανακαίνιση πλην την αναβάθμισης του αισθητικού αποτελέσματος στοχεύουν και στο πρακτικό του ζητήματος που είναι να λειτουργούν τα πάντα στην εντέλεια και να απολαμβάνεις απρόσκοπτα το καθημερινό σου μπάνιο. Για το λόγο αυτό σου συνιστούμε να μας επισκεφτείς στο κεντρικό μας κατάστημα, στο Χαλάνδρι, στα Βόρεια Προάστια ώστε οι επαγγελματίες της εταιρείας Χαριζόπουλος να σου προσφέρουν τις καλύτερες ιδέες για την ανακαίνιση του μπάνιου σου. Σε εμάς θα βρεις ακόμα μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά υδραυλικά είδη, υδραυλικά εξαρτήματα και είδη υγιεινής στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Μη χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου άσκοπα. Βρισκόμαστε δίπλα σου κάθε στιγμή!

Λάβε οδηγίες προς το κατάστημα